Infraszauna, infrakabin, fapadló kedvezményes áron - Szauna Online

 

Egyedi finn szaunák

Szaunakabinjainkat gondos egyeztetés után pontosan vevõink igényei alapján alakítjuk ki. Az elsõdleges szempont munkánk során a kiváló alapanyagok használata és a precíz munkavégzés. Megteszünk minden tõlünk telhetõt, hogy olyan kabin szülessen, amit tulajdonosa évtizedek múltán is megelégedéssel használ majd.


Kombi szaunák

Kombi szaunáinkba Philips Vitae infrasugárzókat használunk. Ez a fajta sugárzó bírja azt a pára és hõterhelést amit a finn szauna jelent. Mindemelett az infravörös sugárzás legszélesebb spektrumát nyújtja a ma kapható infrasugárzók között.

A szemben lévõ infrasugárzókat a nagyobb kabinoknál plafonról lehajtható kialakításúra tervezzük. Ennek köszönhetõen elérjük, hogy finn szaunázásnál a sugárzók ne legyenek útban, infraszaunázásnál viszont az optimális 50 cm-re helyezkedjenek el testünktõl. Ha a sugárzó ennél nagyobb távolságra lenne, hatását teljes mértékben elveszítené. Ez a megoldás természetesen drágább, mintha egyszerûen a szemben lévõ falra helyeznénk a sugárzót, minõségben azonban megalkuvást nem ismerünk.