Infraszauna, infrakabin, fapadló kedvezményes áron - Szauna Online

 

Infraszauna, szauna, akácdézsa és fapadló áruház


Kedves Érdeklõdõ, köszöntjük weboldalunkon!

Cégünk családi vállalkozás formájában mûködik, ahol a fa és a munka szeretete apáról fiúra száll. Egy évtizede került tevékenységünk központjába az infraszauna, szauna és dézsa gyártás és forgalmazás. Egy nem is olyan kicsi sváb faluban, Környén, Tatabánya közelében tevékenykedünk, de az egész országban vállaljuk termékeink kiszállítását és beüzemelését. Bár nem divat a 21. században a tisztességre és a bizalomra építeni egy (munka)kapcsolatot, valamint a megbízhatóságot és a jó hírnév fenntartását a profit elé helyezni, de ez az apai és nagyapai örökség és ezt akarjuk örökül hegyni a felcseperedõ generációnak is.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy olyan termék kerüljön a megrendelõhöz, amit hosszú évek múltán is megelégedéssel használ. A minõségi termékhez azonban minõségi alapanyagok kellenek és ez néha azt eredményezheti, hogy végül egy-egy termék 5-10%-kal drágább lesz mint a konkurencia terméke (amit minõsíteni nem a mi tisztünk). Tény azonban, hogy pédául az infraszauna esetében - legjobb tudomásunk szerint - hosszú évek óta mi vagyunk az egyetlen cég, aki 3 év teljeskörû garanciát vállal nem csak a sugárzókra, hanem a komplett elektronikai rendszerre. Tesszük ezt nyugodt szívvel, mert az elmûlt tíz év megmutatta, hogy évente egy-egy alkalommal fordul csak elõ valamilyen hiba a kiszállított sok száz infraszauna és fürdõdézsa mellett is. Ez számunkra azt jelenti, megérte a minõség mellett letenni voksunkat.

 

Szintén  nem divat, hogy egy cég évek múltán is elérhetõ, nekünk azonban nem a gyors meggazdagodás, hanem a tisztességes munka és megélhetés a célunk. Épp ezért 10 éve nem változott elérhetõségünk és azt a jövõben sem kívánjuk megváltoztatni. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem tudjuk felvenni a telefont, kis türelmét kérjük, ha kijelezte hívószámát pár perc elteltével visszahívjuk.

Sok szeretettel várjuk Környén, a Beloiannisz út 142 szám alatt, ahol lehetõség van szinte a teljes modellpaletta megtekintésére. Mielõtt felkeres minket, kérjük egyeztessen idõpontot. Akár esti és hétvégi idõpontokban is szívesen segítünk kiválasztani  az Ön igényeinek legmegfelelõbb terméket, legyen az infraszauna, szauna, dézsa vagy fapadló.

 

Ha bármilyen kérdésük van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük forduljanak hozzánk bizalommal az alábbi elérhetõségek valamelyikén:


Tel: 06-20-563-7579 (non-stop hívható) 06-30-415-6550

Cím: 2851 Környe, Beloiannisz u. 142

E-mail: merulodezsa@gmail.com

Fax: 06-34-657-060