Infraszauna, infrakabin, fapadló kedvezményes áron - Szauna Online

Merülõ dézsa, szauna kád, fa fürdõkád

Ki ne álmodott volna még arról, hogy az infraszauna vagy a szauna mellett saját csobbanó medence szolgálja a felfrissülést. Az általunk készített merülõ dézsák és akácfából készült kádak egyaránt kiválóan használhatók az infraszauna, vagy a szauna után, vagy akár egy kellemes nyári pancsoláshoz. A merülõ dézsa és szauna kád mellett, fa fürdõkádjaink akár a fürdõszobában, a rendszeres napi tisztálkodáshoz is használhatók.

A természetes szárítású akácfából készült szauna dézsa és fürdõkád rendkívül ellenálló a párával, a mechanikus sérülésekkel és az idõjárással szemben is. Az Ön kényelmét beépített ülõke, vagy kivehetõ háttámla szolgálja. A dézsa oldalához állítható létra vagy lépcsõ, pedig az idõs emberek számára is lehetõvé teszi a könnyed ki és bejutást. A merülõ dézsa vagy szauna kád oldalára helyezett szappan- vagy pohártartó polc szintén jó szolgálatot tesz az infraszauna használata utáni ejtõzésben. Minden merülõ dézsa és fa fürdõkád saválló lefolyóval szerelt, így kezelésük egyszerû, gond nélkül csatlakoztathatók a szennyvízhálózathoz.

Minden merülõ dézsa rendelhetõ anyagából kialakított lábbal, natúr, illetve olajjal, vagy lakkal kezelt felülettel.

A kör alakú szauna kádak elõnye, hogy több személy egyidejû fürdõzését teszik kényelmessé. A szauna kád beépített vízmelegítõ kályha segítségével még komfortosabbá tehetõ. Az ovális dézsa általában kisebb hely és vízigényû, rendkívül ízléses megjelenésû, bátran állítsa be akár kis helyre is, például az infraszauna mellé.

Virágtartók

Az általunk készített virágtartó dézsák szintén természetes szárítású akácfából készülnek, még kültéren is 15-20 éven keresztül bátran használhatók. A virágedények merevítését horganyzott bevonatú, vagy feketére festett acélpántok adják, a virágdézsa felülete az egyedi kívánságok szerint natúr, olajjal kezelt, lakkozott, vagy pácolt kivitelû. A fa virágtartó mozgatása, a kialakított fogantyúk segítségével egyszerû és praktikus, a nagyobb méretû dézsa alá kerekek beszerelése is megoldható. A virágdézsák szellõzésérõl a kétféle lábtípus gondoskodik.

Az „x” lábon álló virágos hordó kiváló dekorációs elem a teraszokon, amivel akár a térelválasztást is könnyedén megoldhatja.

A fa balkonláda ablakok, párkányok és korlátok tartós, dekoratív virágtartó megoldása.
A sarokba állítható körcikk virágtartó nemcsak a félreesõ sarkok díszítõ eleme, de egy kis kreativitással különleges formai játékok hozhatók létre.

A szögletes virágedények különleges, virágokból, cserjékbõl álló kompozíciók összeállításra nyújtanak kiváló lehetõséget.
A felfüggeszthetõ virágtartó dézsa szintén üdítõ látványeleme minden kerti terasznak.

Vizes hordók, vizesdézsák

Az esõvíz felfogására esztétikus megoldást jelent a széles méretválasztékban készülõ akácfa vizes hordó és vizes dézsa felállítása az esõcsatorna alá.

Palacktartók, dekorációs hordók

Felületkezelt palacktartóink három különbözõ méretben készülnek, 7, 15, illetve 24 üveg tárolására nyújtanak esztétikus és biztonságos megoldást. Akár a borospincében, akár a konyhában vagy a nappaliban helyezi el, a helyiségnek szemet gyönyörködtetõ dísze lesz.

Dekorációs hordó széles méretválasztékban, ajtós vagy ajtó nélküli kivitelben rendelhetõ. A különbözõ méretû hordókból kialakított asztalok, székek, a pincék és présházak teljes értékû használati tárgyait képezhetik.

Különbözõ méretben rendelhetõ, 5 - 10 literes kisméretû hordó fajták csak részben dísztárgyak, hiszen bor vagy pálinka tárolására ugyanúgy alkalmasak, mint nagyobb társaik

Boroshordók

A sorszámozott barrique hordók természetes úton 1-3 évig szárított, válogatott magyar tölgyfából, igény szerinti pörköléssel készülnek, 225 és 300 literes méretben.

Gondosan válogatott tölgy-, akác- és szederfából készített magyar típusú boroshordók 20-1200 literes méretben rendelhetõk. Az akáchordók fõleg a savasabb fehér borok tárolására alkalmasak, borpárlatok, pálinka érlelésére inkább a tölgy- és a szederhordókat ajánljuk.

Zuhanyvödör
Dézsa 92termek/k304.jpg
Mérete: átm.35x35
Anyaga: akác
További információk >>

Merülõ dézsa
Dézsa 88termek/k306.jpg
Mérete: 90x80x110
Anyaga: akác
További információk >>

1 személyes fa fürdõkád
Dézsa 90termek/k240.jpg
Mérete: 150x80x60/80
Anyaga: akác
További információk >>

2 személyes fa fürdõkád
Dézsa 89termek/k319.jpg
Mérete: 60/80*90*180
Anyaga: akác
További információk >>

Fûthetõ fa udvari fürdõ
Dézsa 91termek/k328.jpg
Mérete: 120*100*180
Anyaga: akác
További információk >>

Láncos virágdézsa
Dézsa 94termek/k265.jpg
Mérete: 19x25(átm.)cm
Anyaga: akác
További információk >>

Virágdézsa
Dézsa 95termek/k266.jpg
Mérete: 15
Anyaga:
További információk >>

Hordó virágdézsa
Dézsa 96termek/k268.jpg
Mérete: 55x42(átm.)
Anyaga: akác
További információk >>

Körcikk alakú íves virágláda
Dézsa 97termek/k269.jpg
Mérete: 24x40(sugár)
Anyaga: akác
További információk >>

Balkonláda
Dézsa 98termek/k270.jpg
Mérete: 21x70/90/110
Anyaga:
További információk >>


További dézsák, kádak, termékek megtekintése